Ново

Идеи и хитринки за по-бързо справяне в кухнята

  Страхотни идеи и хитринки за по-бързо справяне в кухнята с помощта на заготовки: Домати : белени, нарязани на кубчета и порционирани в тор...

Wednesday, October 18, 2023

Външна статия: Билката бабини зъби

За здраве се споделя.
Това е по-ценно от злато.

Билката бабини зъби прави чудеса! В чужбина се продава под името Tribulus Terrestris. И лекува много бързо - само за 1 до 2 месеца.
Мен ме излекува напълно от 2 нелечими според съвременната медицина неврологични заболявания от мозъка - адско клъстерно главоболие и микроинсулт. Изкарах и двете едновременно. Бях в ада 2,5 години и никой лекар не успя да ми помогне, дори професори в България и Швейцария. Сега съм нов човек и се възстанових на 100%. Излекувах се сам и за мен това е чудо. Вече 18 месеца не ме е боляла глава, въобще. Всичко изчезна само след 1 месец прием на билката. А преди това адските болки бяха през ден. Непоносими болки до припадък. Наричат го главоболието на самоубийците. Много хора по света страдат в адски мъки и някои се самоубиват, защото не издържат на нетърпимата болка. Никакви лекарства не помагат, дори най-силните болкоуспокоителни.

Микроинсултът ме удари в мускулите на гърлото и 8 месеца не можех да преглъщам почти нищо или да се храня. Ядях само по 5-6 лъжички пюре на ден и то с огромни мъки. Бях станал сив като мъртвец. Мускулите работеха едва на 5-10% и с всеки залък се давех - огромно мъчение месеци наред. Не знам как оцелях. Всичко продължи 2,5 г с леки подобрения. Докато не опитах това народно лечение с билката бабини зъби. След 2 месеца изчезнаха всички тежки последствия от инсулта. Все още не мога да повярвам, че се излекувах и затова казвам, че за мен е чудо.

Билката прави чудеса, лекува много тежки заболявания в широк диапазон и то бързо - лекува сърце и  сърдечно-съдови заболявания, изчиства кръвоносните съдове от холестерол, лекува тежки главоболия и мигрена, инсулт!, тежки дископатии и всякакви ставни и мускулни болки, проблеми с половата система, стабилизира централната нервна система, нормализира кръвното налягане (и ниско и високо) както и всички хормони - много важно, лекува бъбреци, черен дроб, простата и др., премахва всички лоши симптоми при климактериум при жените.

Казват, че подмладява човек с 15-20 години и аз също го изпитах. През 1989 г. български експериментални лекарства от билката изумяват с ефекта си 3 лекарски комисии във Военно-медицинска академия в София.

Българската билка е най-лековита. Продава се като тинктура, сушена за отвара, и на прах. Има я и на капсули, но е много слаба и не лекува. Няколко души ми го казват вече. Аз я вземам на прах, дозировката е по 2 чаени лъжички от най-малките на ден, в малко натурален сок. Вземайте я 2 месеца, може и 3 - световните проучвания показват, че няма никакви странични ефекти. Аз усетих ефекта още след 10 дни. Билката е най-силна на отвара и тинктура.

Брат ми е с много тежка дископатия и силни болки - след третия ден на отвара каза, че болката напълно е изчезнала и вече дори може да тича, защото е спортист. Друг човек от Германия сподели, че е бил пред операция пак с тежка дископатия и се е излекувал напълно с отвара от бабини зъби. За 6 месеца досега съм излекувал 6-7 човека с тинктура - предимно от тежки дископатии и един с тежка сърдечна аритмия. Човекът е на 73 г от София и умираше, лекарите не можеха да му помогнат, според неговите думи. Сега е като младеж и ме благославя.

Това ми написа човекът:
"Здрасти Иво, аз съм Пламен!...Докторите вдигаха рамене, живеех с аритмията...пиех Ко-Амлеса, неква шпаньолска бълвоч, която ме обезводняваше...кръвта се сгъстяваше... сърцето все по-трудно помпаше...и тогава те прати Бог...с Бабините зъби...зарязах лекарството (сам прецених), купих си тинктурата... Kак човек си отива, заради 7 лв (толкова струва 100мл). Започнах по 25 капки на 6 ч...сега , 4 месец--по 20 капки на 12 часа...чувствам се добре, нямам прескачания на ударите...животът продължава!!!... Ще те споменавам с добро докато съм жив!  Балагодаря ти!!!..."

А сковани от болки хора на легло стават на крака и забравят за болката.

Пие се по проста схема.
Рецептата е на лечителя Борис Николов, с която е излекувал над 15 хил. души от тежки заболявания.
5 супени лъжици сушена билка „Бабини зъби“ се заливат с 1 л вода. Котлонът се пуска на възможно най-ниската степен и се слага да се вари за 1 час. Оставя се при изключен котлон за отлежаване едно денонощие и после се долива вода да стане пак 1 литър . След което отварата се прецежда. Това трябва да стане не през обикновена цедка, а през сатенена кърпа или плат. Може да се използва също филтърна хартия.

През първия ден се вземат общо 9 с. л., по 3 след всяко едно хранене. През втория ден се вземат общо 12 с. л., по 4 след всяко едно хранене. През третия ден се вземат 15 с. л., по 5 след всяко едно хранене. Продължава се така с 5 с.л. до изчерпване на напитката. Отварата трябва да се съхранява само в хладилник. Така запазва всичките си лечебни свойства. Ако ви трябва по-силен ефект, можете да повторите курса на лечение. Необходимо е само да изчакате 10 дни, преди пак да започнете терапията.

След доста експерименти върху себе си установих, че билката помага само на прах при неврологични заболявания от мозъка като тежки главоболия / мигрена и инсулт. На прах се продава в сайта на аптеки Фрамар и в много чужди сайтове за билки. За всичко друго се пие на тинктура или отвара. Тинктура се продава в аптеките и онлайн. По-лесна е за приемане, евтина и прави чудеса. Доказано! Пие се по 25 капки в малко вода, 3 пъти на ден. И най-тежките заболявания лекува за месец и половина - два.

Да не се приема от деца и бременни жени!
От Ivo Ivanov

Популярни теми