Ново

Идеи и хитринки за по-бързо справяне в кухнята

  Страхотни идеи и хитринки за по-бързо справяне в кухнята с помощта на заготовки: Домати : белени, нарязани на кубчета и порционирани в тор...

Saturday, March 19, 2016

Състояние женски поток: какво представлява, и как се постига?


Най-важното при жената е вътрешното ѝ състояние. Може да готви добре и да се облича красиво, н...о ако не умее да създава състояние на поток вътре в себе си – всичко е безполезно. Всичко се оказва ненужно. От всичко хубаво ще се уморяваш и няма да ти носи щастие.
Мъжът също обича това женско състояние. Състоянието, което създава тя с енергията си, с присъствието си. Тя може много бързо да го стимулира, а може и да го успокои. Може да го вдъхнови, а може да убие всичките му стремежи.
Какво представлява хармоничното състояние на жената? Състоянието на поток. Когато всичко става от само себе си, достатъчно е само да си помечтаеш. Когато правиш това, което е по силите ти, а всичко останало се получава като по ноти. Когато се случват чудесата – големи и малки. А вътре, независимо от всичко е блаженство. Океан от спокойствие.
Когато си в потока – това е особено състояние.
ТРИ КЛЮЧЕТА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ПОКОЙ
ПЪРВОТО КЛЮЧЕ към такова състояние, е общуването с природата. Прекараш ден сред природата и вътре в теб има много енергия. Която недостига в града и в суетата. А простата разходка сред вековни дървета, боса по земята, да поседиш на нея – дори да не е много топла. И силите ти стават много. Вътре в теб става благо. Има какво да споделиш.
В градовете природата е малко, малко паркове, малко зеленина. Въздуха е съвсем друг. Енергията не умиротворява, а възбужда. Бурна е, увлича в някакъв въртоп. Дори да спиш в града е по-трудно, не можеш да починеш. Сред природата се получава кислородно опиянение. Сърцето се очиства и напълва. Проблемите си отиват, лицето се отпуска. А след това е важно, какво ще правиш със своята запълненост. Към какво ще я насочиш? Просто ще я изживееш или ще я споделиш със света.
Защото ВТОРОТО КЛЮЧЕ към състоянието на поток, е умението да даваш. Да даваш на другите. Ние често опитваме да вземем – и колкото се може повече. Аз, мое, на мен. Търсим изгода, користни сме. А тук е обратно. Търсиш възможност да направиш добро на хората. Да направиш подарък, да кажеш мила дума. Приятно е да даваш повече на хората, отколкото очакват. Както казва моя мъж – да създаваш дисбаланс от добрина наоколо.
Да даваш повече, отколкото получаваш. И нищо да не очакваш. Да заплатиш предварително за мира с добрина. Да станеш първото звено от големите промени. А на мен не ми е трудно. Нямам загуби, нали споделям изобилието. Изобилието от мир вътре в себе си, от добрина, от светлина. Сега има много от всичко това в мен. Дарявам и идва още повече. В много пъти повече. И отново съм в потока. И света става по-добър.
Но има и ТРЕТО ВАЖНО КЛЮЧЕ. Без което първите две имат временен ефект. Това състояние е невъзможно да създадете вътре в себе си, ако не вярвате във Висшите сили. Много често хората си мислят, че всичко трябва да постигат сами. И постигаме. Сами. Не вярваме в чудесата, не ги очакваме. И дори отношението към израза «да си в потока» може да бъде негативно. Нещо като «да плуваш по течението». Когато човек се опитва сам да си «направи» живота и пилее много сили за това, което не му е нужно много.
Във Ведите се казва, че Бог изпълнява желанията на всеки. Това е истина. Просто, някои желания не се изпълняват веднага, трябва да се почака. Някои блокираме със страховете си – когато страховете са прекалено много. Някои блокираме с прекалено силното си желание. Особено това, което не можем да контролираме – да забременееш, да се омъжиш, да родиш. В тези области, колкото повече умуваш и влагаш усилия – толкова по-зле. Тука особено е необходим потока. Когато всичко става от само себе си – идва необходимия мъж, идва душата на детето, раждането е много по-лесно.
Състоянието поток е основата. Основата за да се чувствате щастливи, за да се изпълнят мечтите ви, за да бъдете Жена. Чрез потока може да поправите всякакви отношения, да станете умиротворена, релаксирана и щастлива.
Помните, че жената е река. И затова, състоянието поток – е истински женско. При мъжете също има поток. Но друг. По-енергичен и бурен. С въртопи и прагове. На нас такъв поток не ни носи благо.
Женският поток е състояние на вътрешна сила, спокойна и уверена. Нямаща нужда от доказателства. Насочена към благото на всички живи същества. Управляема от Висшите сили. Нашата задача е да не пречим на потока да е в нас. С ума си, с измислените стандарти, със страховете си. Просто да не пречим.
Превод: Йосиф Йоргов

No comments:

Post a Comment

Популярни теми