Ново

Идеи и хитринки за по-бързо справяне в кухнята

  Страхотни идеи и хитринки за по-бързо справяне в кухнята с помощта на заготовки: Домати : белени, нарязани на кубчета и порционирани в тор...

Thursday, March 10, 2016

Как да намалите талията си бързо и ефективно?

 28 февруари 2016 |  153


Намаляването на обиколката на талията е основна цел на повечето жени, прибягващи до диети и фитнес упражнения. Тази цел обаче, може да е изключително трудна за постигане и да отнеме много време. В тази статия ще ви представим няколко трика, с които да намалите обиколката на талията си завинаги.


Най-важното нещо, което трябва да знаете, когато започвате диета или фитнес упражнения, насочени към намаляването на талията, е че храненето определя крайния резултат. Провеждането на добра диета ще подобри качеството на живот, а отделно от това, ще намали и обиколката на талията ви. Отделно от диетата, ето и нещата, които трябва да направите, за да подобрите формата си:

1.Контролирайте стреса – върху всеки от нас действа някакъв вид стрес, но малцина от нас знаят, че точно стреса играе много важна роля, когато става дума за напълняване. За да ограничите килограмите си, то намалете стреса и прибегнете до йога или просто отпускайте тялото си за определено време с книга в ръка. Работата по ограничаване на стреса е равносилна на всички упражнения в залата, така че не я пренебрегвайте.

2.Спете достатъчно – сънят е от решаващо значение за нашата физическа форма. Той определя степента на възстановяване, така че едно недоспиване може да бъде изключително голям шок за организма, който от своя страна ще започне да складира мазнини под кожата ви. Целта е да получавате поне 8 часа сън на денонощие, което ще ви гарантира едно добро възстановяване и ще подобри вашите фитнес постижения.

3.Започнете да тренирате по-здраво – естествено, за горенето на мазнини са нужни здрави тренировки. Ето и нашите предложения за упражнения, които ще ви помогнат да намалите обиколката на талията:


Упражнение 1:  Страничен планк
                      
Легнете на едната си страна, след което балансирайте тялото си на една от ръцете. Задръжте в позицията като се стремите всяка тренировка да увеличавате времето, през което оставате неподвижни. Повторете на другата страна.

Упражнение2: Класически планк
                      
                    
Започнете движението като легнете по корем и повдигнете тялото си на лакти. Задръжте в тази позиция максимално дълго.


Като заключение може да кажем, че регулирането на талията е комплексен процес от спокойствие, фитнес тренировки и диета. Не се колебайте и започнете да тренирате вкъщи, за да подобрите значително формата си.






източник : http://readyforlife.bg/

No comments:

Post a Comment

Популярни теми